Ga naar de inhoud

Workshops op school

Hieronder vind je ons volledige aanbod workshops op school. We bieden muziekworkshops, dansworkshops, dramaworkshops en beeldende vorming workshops aan voor het basisonderwijs en voortgezet onderwijs in Zwolle en omgeving.

Workshop Kennismaken met Theater

DRAMA

Workshop
Improvisatietheater

DRAMA

Workshop
Verhalen Vertellen

DRAMA

Workshops op basisscholen en voortgezet onderwijs

Ben jij benieuwd of onze workshops passen op jouw basisschool? Neem eens een kijkje bij onze kunst- en cultuurworkshops in Zwolle en omgeving. Ons doel is dan ook om zoveel mogelijk mensen in aanraking te brengen met kunst en cultuur. Dit doen we door een ruim aanbod workshops en lessenseries voor basisscholen en voortgezet en projecten op maat te faciliteren. We geloven er in dat kunst en cultuureducatie leuk moet zijn en daarom stellen wij altijd plezier centraal. Daarnaast richten wij ons op praktijk en kwaliteit.

Ontdek een wereld vol kunst en ontdekkingen voor de leerlingen van jouw school! Met maar liefst vijf verschillende kunstvormen bieden wij een breed scala aan workshops aan: muziek, dans, drama (theater), beeldende kunst en digitaal. We organiseren workshops op locatie in Zwolle en omgeving, waarbij we ons eerst verdiepen in de school en de wensen van de leraren. Wij geloven dat de meest waardevolle workshops diegene zijn die aansluiten op de belevingswereld van de leerlingen en een aanvulling vormen op het bestaande kunsteducatieprogramma.