Ga naar de inhoud

Over Grandesco

In 2014 begon Grandesco (destijds bekend als Popschool Grandesco) met het geven van muzieklessen aan individuen, vooral gericht op popmuziek. In de daaropvolgende jaren werd het aanbod uitgebreid met klassieke muzieklessen en in 2022 hebben we een dansschool overgenomen. In 2021 werd de eerste les op school gegeven. Momenteel verzorgen we actief lessen op meerdere scholen in Zwolle en de omgeving.

Onze missie is om zoveel mogelijk kinderen te inspireren door verschillende kunstvormen in de school te brengen. Op een praktische manier brengen we inhoud met duidelijke leerdoelen, waarbij we ons richten op kwaliteit, plezier en maatwerk

Een veilige leeromgeving

Wij vinden het ontzettend belangrijk dat iedereen zich veilig voelt tijdens de lessen. Daarom willen wij er alles aan doen om een veilige en fijne leeromgeving te creëren. Voordat een docent zijn eerste les namens ons mag geven, dient hij eerst een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) bij ons in te leveren. Daarnaast willen we graag dat een docent bij de les aanwezig is en evalueren wij de lessen op regelmatige basis met elke docent

Ondanks grote voorzorg kan het voorkomen dat iemand zich niet veilig voelt tijdens de lessen We hebben een vertrouwenspersoon bij Grandesco waar je dan contact mee kan opnemen. Onze vertrouwenspersoon is Suzanne van Bodegom. Je kunt haar mailen op vertrouwenspersoon@grandescomusic.nl.

Kwaliteit van onderwijs

Onze docenten hebben een diploma op minimaal HBO-niveau of beschikken over vergelijkbare kennis en ervaring. Naast het stimuleren van de persoonlijke ontwikkeling van onze docenten, hechten we veel waarde aan feedback en evaluatie. Na een workshop of lessenserie nemen we de tijd om met onze docenten te reflecteren. Daarnaast organiseren we vier keer per jaar een speciale avond die gericht is op het verbeteren van de kwaliteit.