Ga naar de inhoud

Grandesco Basics

Bij Grandesco kunnen kinderen op jonge leeftijd kennismaken met het maken van muziek. Met de AMV-cursus Grandesco Basics helpen we hen hun favoriete instrument te ontdekken. Elke les behandelen we een ander instrument zoals piano, gitaar, drumstel, saxofoon en meer. Daarnaast leren de leerlingen over popsterren en maken ze kennis met klassieke muziek zoals ‘De Vier jaargetijden’ van Vivaldi en operamuziek.

Als de kinderen Grandesco Basics hebben afgerond krijgen ze een certificaat voor hun portfolio en is er aandacht besteed aan melodieën zingen, bewegen op muziek, noten lezen, ritme-instrumenten bespelen, eenvoudige melodieën spelen op een xylofoon, samen muziek maken, luisteren naar muziek en instrumenten herkennen. Deze AMV-cursus is een lessenserie van 10 lessen bij jou in de klas, maar kan worden aangepast aan de behoeften van jouw school. Ontdek met ons de wereld van muziek!

Leerdoelen

Praktische informatie

De doelgroep is groep 3 en groep 4.

De lessenserie wordt gegeven in een klaslokaal. 

De maximale groepsgrootte is 1 schoolklas (± 30 leerlingen).

Deze AMV-cursus is een lessenserie van 10 lessen bij jou in de klas, maar kan worden aangepast aan de behoeften van jouw school.

Nader te bepalen. Voor eventuele reiskosten wordt €25,- in rekening gebracht.

Heb je nog een andere vraag? Stel deze dan hier aan ons.